Delavnice Kulturna spletanja v Mariboru so zaključene


Po tem, ko smo v januarju 2010 zaključili s serijo delavnic v Ljubljani, smo uspešno do konca pripeljali tudi sklop delavnic v Mariboru. V slabih štirih mesecih smo se s 14 udeleženci srečali devetkrat, glede na evalvacijske vprašalnike pa lahko sklenemo, da so bili vsi zelo zadovoljni.

Z delavnicami smo začeli v sredini marca in smo se dobivali enkrat tedensko do konca aprila. V tem času smo predelali večino tem, ki obravnavajo izdelavo spletnih strani ter ustvarjanja vsebin in promocijo le teh. Mesec maj je bil namenjen za individualno delo, kjer naj bi vsak udeleženec ustvaril koncept za svojo spletno stran ter začel ustvarjati vsebine zanjo. V juniju smo se dobili še dvakrat. Na teh dveh srečanjih smo predvsem reševali individualne probleme, na katere je kdo naletel, ko je pripravljal svojo stran. 16. junija smo z delavnicami zaključili s skromno pogostitvijo.

Razšli smo se z  dogovorom, da še naprej ostanemo v kontaktu po elektronski pošti in po telefonu, saj se bodo prav gotovo pojavila še kakšna vprašanja, na katera bomo znali odgovoriti izvajalci delavnic.

Objavljeno v: Blog, 17.06.2010


Komentiraj